.

Over Simplex. 

Ons verhaal voor jou. 

Waar wij voor staan

Onze missie en visie

Wij zien het als onze missie om voor zoveel mogelijk bedrijven in Nederland hun bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor de kernactiviteiten van bedrijven, waardoor zij meer impact maken en succes bereiken.

Wij geloven in de kracht van simpele bedrijfsprocessen die worden ingericht met de software van AFAS.

Wat wij doen

Dagelijks voor onze klanten

Om onze missie te bereiken zijn wij dagelijks bezig om de bedrijfsprocessen van klanten te verbeteren. Wij weten zeker dat de Software van AFAS de beste is in de markt om bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Hoe goed de Software van AFAS ook is, het is minstens net zo belangrijk om deze tool goed in te zetten. Wij geloven dat met onze visie het maximale uit jouw bedrijfsprocessen en het gebruik van AFAS wordt.

Wij richten ons op twee services die het meeste impact maken. In de eerste plaats hebben wij ons Simplex Service Center, waarmee wij inspringen op brandende vragen in dagelijkse zaken. Verder bieden we consultancy aan om bij jullie op locatie te zorgen voor implementaties en optimalisaties.


                                         We make IT                                                 happen.
Hoe wij werken

De drie kernwaarden van Simplex

Wij werken op basis van onze drie kernwaarden Samen, Simpel, Sterker.

Wij werken als een hecht team samen met onze klanten, waarbij wij simpel inzetten als onze kracht om onszelf en onze klanten sterker te maken.

Samen.

Wij doen het samen. Zowel samen als een hecht team als samen met onze klanten.

Simpel.

Wij geloven dat simpel de kracht is. Door processen simpel te maken en houden ontstaat ruimte voor belangrijke zaken.

Sterker.

Ons bestaansrecht hang af van succesvolle klanten. Dit kan alleen als wij en onze klanten elke dag sterker worden.Het ontstaan van Simplex.

Hoe het allemaal begon


Simplex is gestart door Leobart van den Ham en Roy Schaap. 15 jaar geleden ontstond een vriendschap tussen de twee, 10 jaar later werden ze collega's bij AFAS Software en uiteindelijk zelfs schoonbroers. Zo was er niet alleen een goede band met elkaar, maar deelden ze ook een visie over het neerzetten van bedrijven door hun tijd bij AFAS Software.

AFAS Software maakt het beste bedrijfssoftwarepakket van Nederland en heeft een unieke en krachtige visie op de bedrijfsvoering. Deze bedrijfssoftware van AFAS raakt alle processen van de organisatie. Om de software in te richten en de processen te optimaliseren zijn consultants van groot belang. Alle klanten van AFAS zijn daarom afhankelijk van goede consultants. Om deze consultants te kunnen aanbieden werkt AFAS samen met partnerbedrijven.

Leobart en Roy kwamen tijdens hun tijd bij AFAS vele partnerbedrijven tegen. Ze zagen het belang van deze bedrijven, maar ook wat voor enorme kansen deze bedrijven stuk voor stuk lieten liggen. Roy maakte een uitstap naar een partnerbedrijf om hier iets aan te veranderen. Al snel kwam hij erachter dat hij als medewerker bij dit partnerbedrijf niet de impact kon maken die nodig is. Het was daarom tijd om zelf echt het verschil te gaan maken.

Op 1 maart 2019 startte Leobart en Roy hun eigen bedrijf Simplex. Ontstaan vanuit een vriendschap en gedeelde visie om bedrijven in hun kracht te zetten door samen bedrijfsprocessen te optimaliseren en vereenvoudigen.


Weten wat Simplex voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Simplex

Anthonie Fokkerstraat 2, 3772MR BarneveldK

0342-220777

info@simplex.nl