.

AFAS Functioneel Applicatiebeheer

Simplex Service Center. 

Pech onderweg?

Zelfs de beste AFAS coureur heeft weleens een pitstop nodig. Of het nou gaat om plotseling vraagstuk onderweg of onderhoud van je AFAS-wagen. Een ding is zeker, je wil van elk contactmoment het beste maken. Je moet zo snel mogelijk geholpen worden zonder uit je werkproces te hoeven stappen.

Dat gevoel begrijpen wij maar al te goed en daarom hebben wij ons eigen Service Center. Zie het als je eigen pitstop crew, een team van specialisten voor wil zorgen dat jij snel weer op weg kan. Altijd met het streven om het beter en sneller te doen dan de vorige ronde.


Wat het Service Center doet

Het maximale uit AFAS zonder vieze handen

Als we het met en auto mogen vergelijken dan is AFAS het bouwpakket voor een formule 1-auto. Om daadwerkelijk de kracht te ervaren moet je zorgen voor de juiste inrichting en goed onderhoud.

Hoe leuk het ook is om zelf te sleutelen, voor een Formule 1 auto heb je toch echt een expert nodig. En zeg nou zelf, vieze handen krijgen zonder resultaat is toch niet leuk? Zo is het met AFAS niet anders.

Waar zat dat ook alweer? Wat nou als ik het verkeerd doe? Vragen die wij veel horen en waarbij ons Service Center de perfecte oplossing is.

Hoe het Simplex Service Center werkt.


Binnen het Service Center van Simplex zorgen specialisten ervoor dat zowel het onderhoud als het inrichten van jouw AFAS-omgeving snel én goed wordt uitgevoerd.

Loop je tegen een probleem? Wil je jouw AFAS-omgeving optimaliseren? Leg het bij ons Service Center neer en wij pakken het met veel enthousiasme voor je op.


Jouw rittenkaart voor onze pitstop

Wij werken op basis van rittenkaarten. Je neemt een rittenkaart bij ons af en kan daarmee op elk moment elke vraag bij ons Service Center neerleggen.

Zo hoef je niet langer alles zelf uit te zoeken en op te lossen of lang te wachten op een consultant die langskomt.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Functioneel Applicatiebeheer bij uw organisatie? Neem gerust contact met ons op!